De Witte Muizen uit Blijham

Nieuws

FC Groningen D1 – A.S.V.B. D1           28 maart 2004      12.30uur   Eindelijk was het dan zover, de grote dag was aangebroken. De hele week had al in het teken gesta…
Verder lezen
Op deze avond nam de medewerker van de KNVB de aanwezigen interactief mee in de verschillende kenmerken per leeftijdscategorie.
Verder lezen
Hierbij nodigen wij alle leden, vrijwilligers en mensen die ASVB een warm hart toedragen uit om het nieuwe jaar in te luiden met een hapje en een drankje. Op zondag 7 januari zijn jullie vanaf 16:00 uur welkom in de kantine om het glas te heffen en te to…
Verder lezen
Audio- & witgoedspeciaalzaak EP: De Treffer uit Winschoten heeft het hoofdsponsorcontract met voetbalvereniging ASVB uit Blijham opnieuw met 3 jaar verlengd.
Verder lezen
Beste muizen en muizinnen,   Bij deze nodigen we alle spelers en trainers van de volgende teams uit: dames 1 , zaterdag 1, zondag 1, zondag 2, zondag 3, overige senioren en natuurlijk de bestuursleden en vrijwilligers!! Want…...   21 …
Verder lezen
Ga naar "Teams" / "jeugd" en dan het team wat je wil bekijken.
Verder lezen
We hebben 1781,47 euro opgehaald met de Rabo Clubsupport actie. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen op onze vereniging!
Verder lezen
Naar RABO Clubsupport - Rabobank
Verder lezen
Na de mooie beker overwinning van woensdag avond staat er weer een zware pot voor asvb jo19-1 op het progamma het team speelt thuis tegen noordster.
Verder lezen
Op woensdagavond 8 februari 2023 organiseerde v.v. ASVB in samenwerking met de KNVB de Aftrapmodule. De aftrapmodule is bedoeld voor startende jeugdtrainers om hun handvatten aan te reiken voor hun rol.
Verder lezen
Zoals we eerder hebben aangegeven waren we bezig met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Inmiddels hebben we deze gevonden. 
Verder lezen
Sponsorcommissie zoekt commisielid en sponsoren. Breng een sponsor aan en ontvang 25% commisie.
Verder lezen