De Witte Muizen uit Blijham

Nieuws

Ga naar "Teams" / "jeugd" en dan het team wat je wil bekijken.
Verder lezen
We hebben 1781,47 euro opgehaald met de Rabo Clubsupport actie. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen op onze vereniging!
Verder lezen
Naar RABO Clubsupport - Rabobank
Verder lezen
Het is zaterdagmorgen 8.15 en de trainer stapt samen met zijn vrouw in de auto om de reis richting Blijham en daarna met de bus richting Jubbega te gaan beginnen.  
Verder lezen
Dinsdag 16 mei staat voor ASVB JO19 een mooie wedstrijd te wachten tegen WVV. Na de 1-0 nederlaag eerder dit seizoen in Winschoten is ASVB gefocust op de overwinning thuis.
Verder lezen
Het is zaterdag 29 april, 10.30 en de trainer is samen met zijn kompaan Richard Zuidema op weg naar Meppel om de komende tegenstander in de Bekercompetitie te gaan bekijken, een wedstrijdanalyse maken is niet mijn favoriete bezigheid maar nu wel heel bela…
Verder lezen
ASVB is dominant in balbezit maar al na 3 minuten komt eerste tegengoal. Eén kans, één goal voor SV Assen. Al na twee minuten scoort Assen weer, maar deze wordt afgekeurd vanwege buitenspel. Er staat een stevige wind op dit open spo…
Verder lezen
Na de mooie beker overwinning van woensdag avond staat er weer een zware pot voor asvb jo19-1 op het progamma het team speelt thuis tegen noordster.
Verder lezen
Zaterdag 25 maart speelt ASVB JO19-1 tegen de JO19-1 van SJS.
Verder lezen
Het is zaterdag 18 maart en voor de Jo19 van ASVB staat een competitiewedstrijd tegen grote rivaal WVV op het programma. De jongens van de Jo19 gaan vol zelfvertrouwen het veld op maar kunnen tijdens de wedstrijd maar niet laten zien waartoe ze in staat z…
Verder lezen
Het bestuur van ASVB is blij te kunnen melden dat de keeperstrainer Albert Brommer ook volgend jaar deel zal uitmaken van de trainersstaf van de selectie van ASVB. Daarnaast is Albert ook keeperstrainer voor onze hele vereniging.
Verder lezen
Roos Nijland ook volgend seizoen verzorgster van A.S.V.B
Verder lezen