De Witte Muizen uit Blijham

ASVB 1 - Annen 1

Vanmiddag staat de wedstrijd ASVB 1 tegen Annen 1 op het programma. 

 

30 0ktober 2022.

Goedemiddag voetbalvrienden,

Hierbij wil ik iedereen van harte welkom heten op ons mooi sportpark in Blijham en natuurlijk speciaal onze gasten uit Annen en scheidsrechter Wigchers.

Annen is nog ongeslagen dit seizoen en zal er natuurlijk alles aan gelegen zijn om de aansluiting met de top 3 in stand te houden. ASVB is goed begonnen en heeft daarna wisselende resultaten behaald, vandaag is een resultaat tegen een hogergeplaatst team natuurlijk van harte welkom en daar zullen de witte muizen samen met de staf alles aan doen.

Zoals iedereen heeft kunnen lezen heeft Jordin Louwes aangegeven dat hij na dit seizoen ASVB gaat verlaten, dat hij er samen met het team en staf alles aan gaat doen om zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen staat natuurlijk buiten kijf.

En dan wil ik graag nog even wat aandacht voor een onderbelichte groep mensen binnen ASVB, de GRIJZE MUIZEN.

Iedere vrijdag morgen vanaf 8.00 uur starten deze “oudjes” om allerlei werkzaamheden op en rond het sportpark te verrichten, van lijnen trekken tot bomen snoeien, grasmaaien, tegels leggen, mollen vangen, enz., enz., enz., het maakt deze groep vrijwilligers (bijna allemaal 75 +) helemaal niks uit, ze doen alles om het de spelers en trainers zo veel mogelijk na de zin te maken. Bovendien heeft het natuurlijk ook een fantastische uitstraling richting de bezoekers van ons sportpark.

 Hulde mannen.

 

Namens de staf, spelers en bestuur wens ik iedereen een prettige en sportieve zondagmiddag, moge de beste winnen.

 

John Meijer

Vamos ASVB