De Witte Muizen uit Blijham

ASVB JO19-1 - WVV JO19-1

Dinsdag 16 mei staat voor ASVB JO19 een mooie wedstrijd te wachten tegen WVV. Na de 1-0 nederlaag eerder dit seizoen in Winschoten is ASVB gefocust op de overwinning thuis.

Om 19:00 uur stonden beide teams klaar voor de aftrap. Na een moeizaam begin van beide teams kwam de wedstrijd langzaam op gang. Op een maar kleine kansen na kwamen beide teams niet ver. Halverwege de eerste helft kwam het eerste echte gevaar, waarna Duncan in de eerste grote kans van de wedstrijd hem hoog naast de keeper binnenkopt. 1-0! Na deze goal bleef de wedstrijd nog steeds erg terughoudend gespeeld door beide ploegen. Rust.

In de 2e helft werd er meer gevoetbald, alleen er werd telkens geen eindstation gevonden. Het bleef nog steeds bij kleine kansen. 15 minuten in de 2e helft kwam er twijfel in de verdediging van ASVB, waarna er in een drukke 16 de bal in de goal vloog. 1-1. Nog geen minuut later had WVV de bal opnieuw waarna er weer twijfel achterin de verdediging van ASVB ontstond. Een diepe steekbal en de spits van WVV kwam 1 op 1 met Ruben. 1-2.

ASVB moest na deze goal wat laten zien, want binnen 2 minuten hadden ze de 3 punten weggegooid. Een paar minuten na de achterstand kwam er een perfect voorzet op het hoofd van Ronalddino waarna hij hem rustig binnenkopt. 2-2!

Nadat beide teams nog een paar kansen kregen bleef de eindstand op 2-2.