De Witte Muizen uit Blijham

Beach soccer bij vv ASVB

In het weekend van vrijdag 1 juli 2022 zal de vv Asvb op het sportpark in Blijham het “EP De Treffer beach soccer toernooi” organiseren. Klik op het bericht voor meer info!

 

 

Op vrijdag 1 juli zullen overdag de scholen de spits afbijten, waarna we in de avond het toernooi met de recreatieteams afwerken.

Op zaterdag 2 juli hebben we ‘s morgens een jeugdtoernooi van de JO13, in de middag zullen de dames hun toernooi spelen waarna we ‘s avonds met de standaardteams afsluiten.

Op de laatste toernooidag zondag 3 juli zullen we de jeugdteams van JO15, JO17 en JO19 in actie zien.

 

We zullen de teams op volgorde van aanmelding inschrijven en vol is vol. We spelen uiteraard volgens de officiële beach soccer regels met 4 veldspelers en een keeper op een speelveld met de juiste afmetingen.

 

Mocht je je met een team willen inschrijven kun je je aanmelden door een berichtje te sturen naar Lucas Houwen (06-48484819). Hij zal je een ‘tikkie’ sturen. Na betaling van je tikkie is je aanmelding bevestigd. De kosten van inschrijven bedragen 50 euro voor een recreatie/dames/standaardteam en 40 euro voor een jeugdteam. Na je aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over het wedstrijdschema en overig van belang zijnde informatie.

 

Organisatie beach soccer.