De Witte Muizen uit Blijham

Beachsoccer 2022 groot succes

Het 1e “EP De Treffer Beachsoccer toernooi” zit er weer op

Beste voetbalvrienden,

Wat was het een geweldig mooi weekend. Het 1e “EP De Treffer Beachsoccer toernooi” zit er weer op, en wat ons betreft kunnen we het een succes noemen. Het prachtige zonnige weer heeft ons mooi meegeholpen, dit gaf toch écht een zomers strandgevoel.

Vrijdagochtend begon het weekend met scholenvoetbal. Wat een prachtig evenement was dit, met zo veel kinderen uit de regio. Het toernooi werd na een spannende finale gewonnen door OBS de Beukenlaan uit Winschoten.

Vrijdagavond waren de recreatieteams aan de beurt. Hieraan deden 11 teams mee, verdeeld over 2 poules. De winnaar van deze avond was Team Crossfit.

Zaterdagochtend was het de beurt aan de JO13 teams. Verschillende teams van ASVB, Noordster en WMC deden hieraan mee. De uiteindelijke winnaar was ASVB JO13.

Na een korte pauze liep het veld vol met de dames die deelnamen aan hun toernooi. Er waren 7 teams ingeschreven, waarvan uiteindelijk de dames van Veendam 1894 het sterkste waren.

Zaterdagavond, de heren van ASVB, Veelerveen, Thos, WMC en Noordster. Er zaten een aantal felle partijen tussen, iedereen was gebrand op een goed resultaat. Uiteindelijk ging het team van ASVB er met de beker vandoor. Na die tijd was het nog lang gezellig en was de sfeer uitstekend.

Na een (voor sommige vrijwilligers) korte nacht, stond zondagochtend het toernooi voor de JO15 op het programma. Er deden 8 teams mee, de winst was voor het team van WVV-2.

Na een korte pauze was het de beurt voor de JO17 teams. Hier streden 5 teams om de beker, de winst ging naar “De zachte balletjes” van ASVB.

De warme zonnige dag vorderde en het laatste toernooi van het weekend stond nog op het programma, de oudste jeugd van de JO19. Hier deden 8 teams mee, met als uiteindelijke winnaar Heiligerlee-1. Tijdens deze wedstrijden kwam er nog een flinke plensbui over Blijham waardoor het toernooi een half uurtje stil kwam te liggen, maar gelukkig nam de zon het snel weer over en kon het toernooi verder gaan. Omstreeks 17:30 uur was de laatste wedstrijd afgelopen.

Rond 18:15 uur was het Beachsoccer weekend voorbij. We kunnen terugkijken op een geslaagd weekend. Prachtig weer, een goeie sfeer, gezelligheid, genoeg eten en drinken en leuke potjes voetbal om naar te kijken.

ASVB wil de organisatie en alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. Het was hard werken en het heeft heel wat uurtjes vrije tijd gekost. Zonder jullie was dit niet gelukt. Dus nogmaals, allemaal bedankt!!

Houd volgend jaar eind juni / begin juli vrij in je agenda, want Beachsoccer 2023 bij ASVB is een feit! Volgend jaar wordt het wederom in Blijham georganiseerd.

PS: Leuke reacties of op- en aanmerkingen zijn welkom.

Beachsoccer 2022 groot succes