De Witte Muizen uit Blijham

Informatiebrief / nieuwe voorzitter

Zoals we eerder hebben aangegeven waren we bezig met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Inmiddels hebben we deze gevonden. 

Chris Kruizinga zal onze nieuwe voorzitter zijn. Het voltallige bestuur heeft hier een unaniem akkoord op gegeven. Uiteindelijk zal dit nog gevraagd worden te bevestigen vanuit de algemene ledenvergadering, maar die komt later pas. Echter is dit niet noodzakelijk voor het goed uitvoeren van de rol van voorzitter.

Chris zal zichzelf even voorstellen.

Mijn naam is Chris Kruizinga. Ik ben 55 jaar, geboren in Midwolda en sinds 1996 woonachtig in Blijham. Ik ben getrouwd met Alinda en wij hebben 2 kinderen. Xander en Marijn.

Mijn hobby's zijn: het restaureren van oude auto's, vastgoed, mijn vrouw pesten en sporten.

Ik ben zeer leergierig en heb extreem veel geduld. 

Ik ben mijn voetbal "carrière" ooit begonnen bij VVS. Later bij BATO en door studie gestopt toen ik 17 jaar was. In 2006 ben ik door toedoen van de kinderen weer begonnen met voetbal bij het 4e van ASVB en hier voetbal ik nog steeds met veel plezier. Mijn doel was om ooit samen met mijn jongste zoon een wedstrijd te voetballen voor ASVB. Dit doel is inmiddels gehaald.

Na mijn studie ben ik voor een olie maatschappij in het westen van het land gaan werken en in mijn “ werkende carrière" heb ik veel ervaring opgedaan in diverse voorzittersrollen.

Ik hoop mijn ervaring te kunnen en mogen delen met het dagelijks bestuur van ASVB.

Inmiddels ben ik gestopt met werken voor een werkgever, waardoor ik in principe veel tijd zou moeten hebben voor nevenactiviteiten. Het vreemde is, dat sinds ik gestopt ben met werken, ik het nog nooit zo druk heb gehad. Desondanks ben ik zeer gemotiveerd om de rol van voorzitter op mij te nemen. 

Ik hoop jullie binnenkort langs de lijn te mogen begroeten.

Duurzaamheid en energie

Binnen ASVB hebben we natuurlijk al veel gedaan op het gebied van duurzaamheid. Onder andere is de kantine al flink verduurzaamd, hebben we panelen op de sporthal liggen en hebben we ledverlichting rond de velden. Nu is het ook zo, dat er binnenkort ketels en boilers vervangen dienen te worden. Er zal bijvoorbeeld worden gekozen voor hybride Cv-ketels en we krijgen binnenkort zonnecollectoren voor het verwarmen van het douchewater. Daarvoor hoeft ASVB geen investering te doen, maar voorziet de gemeente hierin.

Vanaf 2023 hebben we te maken met een nieuw energiecontract. We zullen meer maandelijkse kosten hebben. Het is nog even afwachten hoeveel. Het lijkt er vooralsnog op, dat we dit kunnen dragen.

Afsluitend

De bovenstaande onderwerpen zijn van belang voor u om te weten. Zodra we meer hebben te melden, zullen we weer een informatiebrief opstellen. Er gebeurt veel binnen onze vereniging. We zijn blij dat we toch steeds weer mensen kunnen vinden die ervoor zorgen dat we samen ASVB kunnen zijn. Als er veel gebeurt, mis je ook nog wel eens wat. Als u iets mist of te vragen heeft, dan kunt u altijd iemand van het bestuur hiervoor benaderen.

 

Hartelijke groet,

Bestuur ASVB