De Witte Muizen uit Blijham

Wedstrijdverslag ASVB JO17 - TLC JO17

Het is zaterdag 2 april om 13:00 en TLC begint aan de aftrap van de wedstrijd.

Aan de start van de wedstrijd ontbrak er scherpte bij ASVB, dit vooral in de opbouw. Als de bal veroverd werd, werd deze ook snel weer ingeleverd. Langzamerhand nam ASVB de overhand in de wedstrijd. Dit resulteerde in de 1-0 rond de 25e minuut, de aanval was perfect uitgevoerd na een goede combinatie kwam er een voorzet die goed afgemaakt werd. Er kwamen aan beide kanten nog veel kansen maar er werden doelpunten afgekeurd door buitenspel of de bal belandde niet tussen de palen. In de tweede helft ging het redelijk gelijk op, echter vielen er tot de 70e minuut geen doelpunt maar tegen die tijd scoorde ASVB weer een mooi doelpunt na een combinatie met Sion en Sjoerd maakte Sjoerd het heel goed af. Direct na 2-0 begon TLC met een extra aanvaller te voetballen, dit resulteerde voor hun in nog een doelpunt, de 2-1. Dit is de eindstand van de wedstrijd geworden.