De Witte Muizen uit Blijham

Nieuws sponsorcommissie

Sponsorcommissie zoekt commisielid en sponsoren. Breng een sponsor aan en ontvang 25% commisie.

Sinds Arjan Kloosterman gestopt is met de functie Sponsoring/Commerciële Zaken en er niemand voor weer gevonden is, is er helaas niet veel gebeurd op het gebied van sponsoring. Het is tijdens en “na” de Corona-situatie natuurlijk lastig om vrijwilligers en bestuurs-/commissieleden te strikken voor talloze zaken/activiteiten en dus ook deze. 

Tijdens de jaarvergadering van 10 oktober 2022 werd dit ook weer duidelijk en zodoende begon het uiteindelijk weer te kriebelen bij Arjan en bij Robert Koopman. Robert heeft deze functie ook jarenlang bekleed en heeft dus net als Arjan een schat aan ervaring op dit gebied.   

Zodoende hebben zij gezamenlijk besloten de tak sponsoring vanaf heden weer op te pakken, gezamenlijk met eenieder ander. Daarover later meer. 

Nu er een koppel gevormd is voor deze tak, zoeken zij nog naar iemand die hierbij wil assisteren en zo dus een gezamenlijke commissie kunnen vormen. Dus als iemand zich geroepen voelt, mag hij/zij zich melden bij 1 van deze heren. 

Helaas zijn we een aantal sponsoren kwijtgeraakt en dus zoeken we nieuwe sponsoren die graag een reclame-uiting willen op ons prachtige sportpark. Dit willen we gezamenlijk doen met alle leden, vrijwilligers, ouders, trainers, leiders, etc. etc. Hoe gaan we dit doen? 

Wanneer iemand een sponsor aandraagt krijgt diegene die deze sponsor aandraagt eenmalig 25% van het jaarlijkse sponsorbedrag dat deze sponsor moet betalen (max. €50,-). Bijvoorbeeld wanneer een lid een nieuwe bordsponsor aandraagt t.w.v. €100,- dan krijgt dit lid eenmalig €25,-. Het enige wat dit lid er eventueel voor zou moeten doen is het aandragen, voor een logo zorgen en het ondertekenen van een sponsorcontract. Een leuke win-win situatie dus voor zowel vv ASVB als diegene die iets aandraagt. 

Iemand die een nieuwe sponsor weet, kan een digitale sponsorbrochure bij de sponsorcommissie opvragen via een mail naar: sponsoring@vvasvb.com  

Zodoende hopen wij dat ons hoofdveld en de rest van het sportpark voller komt te hangen met sponsoruitingen. Heeft iemand nog andere tips of suggesties, meld dit dan bij Arjan en/of Robert. Heel veel succes iedereen! 

 

Sponsorcommissie vv ASVB:

Arjan Kloosterman (arjankloosterman@hotmail.com

Robert Koopman (robert-koopman@hotmail.com)