De Witte Muizen uit Blijham

Wedstrijd verslag ASVB JO19-1 - Noordster JO19

Na de mooie beker overwinning van woensdag avond staat er weer een zware pot voor asvb jo19-1 op het progamma het team speelt thuis tegen noordster.

Tijdens de warming up merkte we al snel dat de wedstrijd van woensdag nog in de benen zat .de benen van de spelers voelde heel zwaar niet iedereen was 100% fit. Waardoor de warming up niet helemaal perfect ging maar ook dat was geen excuus voor asvb om alsnog 100% voor de wedstrijd te geven. Direct vanaf de aftrap zakte noordster al heel snel in waardoor asvb wel tot voetballen kwam op hun helft maar kansen creëren was toch nog wel even wat lastig tegen het goed verdedigende noordster dat eigenlijk vooral heel veel op de counter speelde met hun snelle voorhoede maar ook asvb stond goed te verdedigen ondanks de vermoeidheid en het droge weer.

Halverwege de 1e helft gaf Duncan een goeie voorzet op ronalddino maar de bal stuiterde op waardoor die helaas overging niet veel later kreeg angelo een steek pass en was het een 4 tegen 1 situatie alleen de kans werd helaas niet goed benut. Asvb en noordster gingen met een gelijk spel de rust in na veel waterdrinken en veranderingen in de opstelling gingen beide teams weer met vol moed het veld in. ook noordster begon de 2e helft heel sterk ze kregen kans na kans maar ruben stond een geweldige pot te keepen met veel 1 op 1 saves hield hij asvb staande ook de kansen van asvb werden niet goed genoeg uitgespeeld of net niet goed afgerond. de nauwkeurigheid ontbrak in het spel Waardoor de spanning in het spel bleef. de laaste minuut kwam noordster er weer door maar door een hele goede redding van ruben is de wedstrijd geindigd in een gelijk spel.