De Witte Muizen uit Blijham

Wedstrijd verslag WVV JO19-2 - ASVB JO19-1

Het is zaterdag 18 maart en voor de Jo19 van ASVB staat een competitiewedstrijd tegen grote rivaal WVV op het programma. De jongens van de Jo19 gaan vol zelfvertrouwen het veld op maar kunnen tijdens de wedstrijd maar niet laten zien waartoe ze in staat zijn.

 

 

 

 

 

WVV staat als een muur ingezakt en asvb speelt er maar lastig doorheen omdat het baltempo te laag is en de nauwkeurigheid ontbreekt. WVV loert een paar keer op een omschakel moment om zo de verdediging open te trekken met lange ballen en snelle combinaties, maar dit lukt ze niet goed en dat betekent dat we gaan rusten met een 0-0 stand na een erg saaie eerste helft. Na in de rust een tactiek te hebben bedacht om meer te gaan forceren hoopt Trainer John Meijer dat zijn jongens het toch voor elkaar krijgen door WVV heen te spelen met snelle balcirculatie en veel beweging. Echter lukt dit niet want na talloze ongevaarlijke aanvallen van ASVB waar helemaal niks uitkomt is het WVV dat op 1-0 voorsprong komt na een snelle counter, echter wordt deze goal afgekeurd vanwege buitenspel. Dit schudde ASVB toch een beetje wakker om het tempo op te schroeven en door te pakken maar wederom zag het spel van de jongens er niet verzorgd en nauwkeurig uit. Na lange tijd proberen om kansen te forceren is het alweer WVV dat met een afstandsschot van zo’n 25 meter op 1-0 voorsprong komt. Hierna lukt het de jongens van ASVB niet om nog maar iets te creëren en eindigt deze derby in 1-0 voor de WVV’ers.

Het is nog niet de start van de competitie waar de Jo19 op hoopte maar er is nog een lange weg te gaan waar we keihard voor zullen vechten om toch bovenin mee te doen!

 

 

Verslag door Jo19 speler Marwid Winkel