De Witte Muizen uit Blijham

Wedstrijdverslag ASVB vs SJS

Zaterdag 25 maart speelt ASVB JO19-1 tegen de JO19-1 van SJS.

ASVB begon een stabiele wedstrijd met veel balbezit en vroeg druk na verlies van balbezit. Dit werd na 10 minuten beloond en de 1-0 werd gescoord door een goed schot in de kruising van Duncan. Hoewel ASVB nog steeds goed balbezit hield werd er op een ongelukkige manier de 1-1 gescoord. Uit een corner van ASVB volgde een lange bal van SJS en deze viel precies voor de voeten van de aanvaller die hem over de doelman heen legde. De hele eerste helft was ASVB de bovenliggende partij, het enige wat ontbrak is dat de kansen afgemaakt werden. Uiteindelijk was het dan toch zo ver. ASVB scoorde hun tweede doelpunt uit een corner. De ruststand stond op 1-2 voor ASVB. Direct na rust trapte Lyron af en legde die bal terug op Sjoerd die deze in één keer op doel schoot! Hij maakte vanaf de middellijn de 1-3. ASVB zette dit spel door met veel balbezit en kansen. Dit resulteerde in de 1-4 door een goed uitgespeelde aanval, deze werd knap binnen geschoten door Ronalddino die net was ingevallen. Helaas konden de witte muizen dit spel niet volhouden en ze werden onnauwkeurig. Dit leidde eerst tot een voorzet achter de verdedigers die werd binnen getikt door de spits van SJS. Helaas bleef het niet niet bij, ASVB verloor de bal op een gevaarlijke plek richting de hoek van de 16 meter, hieruit ontstond een overtalsituatie voor SJS en werd de 3-4 gescoord. ASVB hoopte dit vol te houden om alsnog de drie punten mee naar huis te nemen. Echter bleek niks minder waar, 5 minuten voor het einde scoorde SJS 4-4 waardoor beide teams met een punt naar huis gingen.

Door: Sven Jonk, speler Jo19