De Witte Muizen uit Blijham

Sponsor worden

Of u nu de voetbalvereniging A.S.V.B of het ABN Amro World Tennis Tournament sponsort, vergeet niet dat ook dit linkmogelijkheden biedt. Een link van de website van ASVB of activiteit naar uw website of webshop helpt ook online uw populariteit te vergroten. Dit is iets wat veel sponsoren vaak vergeten, terwijl de kans op een link erg groot is. Een link naar uw website of webshop heeft waarde voor zoekmachines zoals Google en Bing. A.S.V.B is erg actief op social media en wij willen uw website of webshop onder de aandacht brengen van onze leden, supporters, sponsoren en social media volgers.

A.S.V.B biedt u verschillende sponsorpakketten voor iedere budget. Een vereniging kan niet zonder de steun van regionale ondernemers maar u wilt er toch ook iets voor terug?

Zo biedt A.S.V.B u de mogelijkheid om uw bedrijf, product of campagne onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Club van 50

In de zomer van 2005 hebben een aantal leden van de vereniging de club van 50 opgericht. Dit is geen club van 50 personen, maar een club van mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en allen € 50 euro in een pot stoppen. Deze pot wordt door de penningmeester van ASVB beheerd.

Vanuit deze pot kunnen dan speciale uitgaven, waar normaal geen geld voor is, betaald worden. Wat hier zeker niet van betaald zal worden zijn b.v. busreizen, uitstapjes en feestavonden.

Na betaling van € 50 euro zal er in de kantine uw naambordje opgehangen worden (geen reclame uitingen).

Aan het eind van het jaar zal een gezellige avond georganiseerd worden voor alle deelnemers en dan zal er ook financiële verantwoording afgelegd worden.

 

Neem contact op:

Meer informatie?